Χρεωστική /Πιστωτική / Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express είτε με χρεωστική. Με την πιστωτική κάρτα η εξόφληση μπορεί να γίνει εφάπαξ ή με χρέωση 10% επί του συνολικού πόσου και έως έντοκες 12 δόσεις.

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 12 δόσεις online ή έως 12 έντοκες δόσεις στα καταστήματά μας, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας (οι χρεωστικές δεν δέχονται δόσεις). Για παράδειγμα για αγορές αξίας 1000€ με 12 δόσεις θα πληρώσετε τελικά €1100 (δηλαδή 1000€ η συνολική αξία της παραγγελίας σας συν 10%).

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας στο sellery.gr για παραγγελίες που αφορούν αποστολή στο χώρο σας, θα σας ζητηθεί να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) στο [email protected] ή στο fax 2310 600 621.

Σε περίπτωση που επιλέξατε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της Sellery υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει ο πιστωτικός έλεγχος επιτόπου στο κατάστημα. Όταν κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιλέξτε “πληρωμή στο κατάστημα” και ζητήστε από τον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής σε “πληρωμή με πιστωτική κάρτα”. Για την αποδοχή και την χρέωση της κάρτας κρίνεται απαραίτητο να είναι παρών/ουσα ο κάτοχός της και να έχει μαζί του/της την ταυτότητά του/της.


H πρόσθετη αυτή διαδικασία έχει αποκλειστικό σκοπό την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία των κατόχων τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε κανέναν τρίτο.
Η διαδικασία του αντιλογισμού (ολικού ή μερικού) στις χρεώσεις πιστωτικών καρτών, γίνεται όπως ακριβώς έχει γίνει η χρέωση της κάρτας. Αν η χρέωση έχει γίνει εφάπαξ, η επιστροφή θα γίνει εφάπαξ, ενώ αν η χρέωση έχει γίνει με δόσεις τότε και η επιστροφή θα γίνει με δόσεις.

Τραπεζική Πληρωμή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Web Banking, Mobile Banking και Phone banking των Τραπεζών Alpha Bank, Eurobank και Εθνικής Τράπεζας, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό της παραγγελίας σας που θα σας στείλουμε μέσω email με την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Δεν θα χρειαστεί να μας στείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής. Θα λάβουμε την ενημέρωση αυτόματα και άμεσα με το που πραγματοποιήσετε επιτυχώς την πληρωμή.

Τράπεζα Eurobank (Για κατάθεση στα καταστήματα Eurobank και μεταφορές μέσω www.eurobank.gr) IBAN: GR83 0260 2060 0001 8020 1627 275 Δικαιούχος: Σ. ΚΥΡΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Εθνική Τράπεζα (Για κατάθεση στα καταστήματα της Εθνικής τράπεζας και μεταφορές μέσω www.nbg.gr) IBAN: GR38 0110 8940 0000 8940 0524 008 Δικαιούχος: Σ. ΚΥΡΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Alpha Bank (Για κατάθεση στα καταστήματα της Alpha Bank και μεταφορές μέσω  www.alpha.gr) IBAN: GR50 0140 7210 7210 0200 2002 800 Δικαιούχος: Σ. ΚΥΡΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό σε κάποια από τις παραπάνω τράπεζες, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της τράπεζάς σας και να πληρώσετε με μετρητά.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία που έχετε κάνει από την Sellery στον χώρο σας κατά την παράδοσή της, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον διανομέα που θα σας την παραδώσει. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για παραγγελίες μέχρι της συνολικής αξίας 300€ με Φ.Π.Α.

**Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τρόπος αντικαταβολής για παραγγελίες που η αποστολή τους στον πελάτη πρέπει να γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να τα πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα σε εμάς.

*Χρήση δωροεπιταγής ή κουπονιού – Η χρήση δωροεπιταγής ή κουπονιού μπορεί να μειώσει την αξία της παραγγελίας σας ή στο συνολικό τίμημα.