Για την Ελλάδα

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

  1. Με courier
  2. Με πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Η χρέωση για τα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν με courier είναι 6€ πανελλαδικός. Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή τους γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση είναι αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος – πακέτου και δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες και αφού προβούμε σε συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών να επιλέξετε αν θα κάνετε κατάθεση του ποσού σε εμάς ή αν θα το πληρώσετε στην μεταφορική κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. Οι παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές, δηλαδή 10χλμ από τον αστικό ιστό κάθε περιοχής, θα πρέπει να παραλαμβάνονται από τις εκάστοτε κοντινότερες μεταφορικές εταιρίες.

Δωρεάν μεταφορικά: Ισχύει μόνο για προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν με courier και για παραγγελίες άνω των 85€. Σε περίπτωση που υπάρχει ογκώδες αντικείμενο στην παραγγελία, αυτό θα υπολογίζεται σε δεύτερο χρόνο από εμάς και θα σας ενημερώνουμε με κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας που έχετε επιλέξει (Μέσω τηλεφώνου, email) για το κόστος των μεταφορικών. Οι παραδόσεις από την μεταφορική γίνονται πάντοτε επί πεζοδρομίου. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, υπάρχει εξτρά χρέωση για την μεταφορά του δέματός σας μέσα στην οικία σας.

Σημειώσεις μεταφορικής

-Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται επί πεζοδρομίου, οποιαδήποτε διαφορετική ανάγκη θα μπορεί να εξυπηρετηθεί με επιπλέον κόστος κατόπιν προσφοράς μας και αντίστοιχης αποδοχής.

-Οι παραδόσεις αφορούν κέντρα πόλεων, οποιαδήποτε διαφορετική ανάγκη θα μπορεί να εξυπηρετηθεί με επιπλέον κόστος κατόπιν προσφοράς μας και αντίστοιχης αποδοχής σας.

-Οι κάτωθι δήμοι του νομού Αττικής, διευκρινίζεται ότι εμπίπτουν στην χρέωση των χερσαίων προορισμών :

Μεγαρέων, Τροιζηνίας – Μεθάνων, Ωροπού

-Οι κάτωθι δήμοι του νομού Αττικής, διευκρινίζεται ότι εμπίπτουν στην χρέωση των νησιωτικών προορισμών :

Σαλαμίνας, Αγκιστρίου, Αίγινας, Πόρου, Σπετσών, Ύδρας, Κυθήρων

Για το Εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με δυο τρόπους:

  1. Με courier
  2. Με πρακτορείο μεταφορών.

Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων.