Για το Σπίτι Blog

7 Χρήσιμες Συμβουλές για τον Αποτελεσματικό Καθαρισμό του Γωνιακού Καναπέ σας!

Ο γωνιακός καναπές είναι συχνά το κέντρο της άνεσης στο σαλόνι μας, αλλά και πρόκληση όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του. Ακολουθώντας αυτές τις 7 συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσετε τον γωνιακό καναπέ σας καθαρό και φρέσκο για περισσότερο καιρό.

1.Συχνός Καθαρισμός με Σκούπα.

Χρησιμοποιήστε μια μαλακή σκούπα ή ένα ηλεκτρικό εργαλείο καθαρισμού για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και τον σκόνη από τον καναπέ. Επικεντρωθείτε ιδιαίτερα στις γωνίες και τα σημεία όπου συγκεντρώνεται συχνά η βρωμιά.

Βρείτε όλες τις σκούπες εδώ: https://sellery.gr/katigoria/gia-to-spiti/oikiakes-syskeyes/syskeyes-katharismoy/ilektrikes-skoypes/

2.Χρήση Κατάλληλου Καθαριστικού.

Επιλέξτε ένα κατάλληλο καθαριστικό για το ύφασμα του καναπέ σας. Πριν εφαρμόσετε το καθαριστικό, δοκιμάστε το σε ένα μικρό και ανεπαίσθητο κομμάτι για να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί ζημιά.

Βρείτε τον καναπέ εδώ: https://sellery.gr/proion/goniakos-kanapes-aristeri-gonia-boston-yfasma-anthraki-kyparissi-280x225x90ek/

3.Καθαρισμός Κηλίδων Άμεσα.

Καθαρίστε οποιαδήποτε κηλίδα αμέσως για να αποτρέψετε τον σχηματισμό λεκέδων. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό που είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο ύφασμα του καναπέ.

4.Χρήση Προστατευτικών Καλυμμάτων.

Ένα προστατευτικό κάλυμμα μπορεί να βοηθήσει στο να προλάβετε την επικάθηση υγρών και την εμφάνιση κηλίδων. Επιλέξτε ένα που είναι εύκολο στον καθαρισμό και πλυντήριο.

5.Αερισμός του Χώρου.

Διατηρήστε τον χώρο σας καλά αερισμένο. Η καλή κυκλοφορία του αέρα βοηθά στη μείωση της επικάθησης των σωματιδίων στον καναπέ.

6.Περιοδικός Καθαρισμός Με Υγρά Καθαριστικά.

Κάντε περιοδικά βαθύ καθαριστικό χρησιμοποιώντας καθαριστικά που είναι κατάλληλα για το ύφασμα του καναπέ. Ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

7.Καθαρίστε τα Μαξιλάρια και τις Κουβέρτες Συχνά.

Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες είναι συχνά οι πρώτες επιφάνειες που μαζεύουν σκόνη και λεκέδες. Αφαιρέστε τα από τον καναπέ και πλύντε τα σύμφωνα με τις οδηγίες πλυντηρίου ή καθαρίστε τα με ένα καθαριστικό υφασμάτων.

Βρείτε όλα τα μαξιλάρια καναπέ εδώ: https://sellery.gr/katigoria/gia-to-spiti/leyka-eidi/saloni/maxilaria/

Βρείτε όλες τις κουβέρτες εδώ: https://sellery.gr/katigoria/gia-to-spiti/leyka-eidi/krevatokamara/koyvertes/page/2/

Ακολουθώντας αυτές τις επτά συμβουλές, θα διατηρήσετε τον γωνιακό καναπέ σας καθαρό, φρέσκο και προστατευμένο για να απολαμβάνετε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την άνεση και την ομορφιά του.