Ένας ακόμη πολύ σημαντικός εξοπλισμός για την επαγγελματική σας κουζίνα είναι η φούσκα, για να απορροφάει όλους τους υδρατμούς που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια λειτουργίας της κουζίνας.
Το μπαιν μαρι είναι πολύ χρήσιμο για την επαγγελματική σας κουζίνα καθώς μπορείτε να ξαναζεστάνετε το φαγητό αλλά και να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του.
Ο φούρνος είναι επίσης πολύ σημαντικός για να μπορείτε να μαγειρέψετε τα γευστικά φαγητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ηλεκτρικό και φούρνο υγραερίου.
Η ψησταριά επίσης δεν θα πρέπει να λείπει από καμία επαγγελματική κουζίνα. Μπορείτε και εδώ να επιλέξετε ανάμεσα σε ηλεκτρική ψησταριά και ψησταριά υγραερίου.
Το πλυντήριο πιάτων είναι πολύ χρήσιμο σε μια επαγγελματική κουζίνα γιατί εξοικονομεί χρόνο αλλά και χρήματα, καθώς δεν σπαταλάτε παραπάνω νερό από αυτό που χρειάζεται.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίστε την πλοήγηση εάν αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.