Προβολή τιμών
με Φ.Π.Α.

Εξοπλίστε το κρεοπωλείο σας

Τα μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος είναι απαραίτητα για την οποιαδήποτε μεταποίηση του κρέατος και θα σας είναι πολύ χρήσιμα για να οργανώσετε το χώρο σας και τις δουλειές σας καθώς επίσης θα σας διευκολύνουν.

Η κρεατομηχανή είναι το βασικότερο εργαλείο του κρεοπώλη. Χρησιμεύει για την κοπή και την άλεση του κρέατος ή την ανάμειξη κρέατος.

Φροντίστε για τη σωστή επεξεργασία του κρέατος με μία σνιτσελομηχανή. Χρησιμεύει στην επιμήκυνση και στο μαλάκωμα του κρέατος.

Το ζυμωτήριο κρέατος είναι χρήσιμος εξοπλισμός για την ομογενοποίηση όλων των ειδών κρέατος και χρησιμεύει στην παραγωγή κιμά και λουκάνικων.  

Το ακωνιστήριο μαχαιριού βοηθάει στο να διατηρείτε τα μαχαίρια σας κοφτερά και σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό.

Η βαρέλα μάλαξης κρέατος θα σας βοηθήσει να κάνετε το κρέας πιο τρυφερό και ζουμερό ενώ παράλληλα το μαρινάρει και βγάζει ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα. 

Η φόρμα για μπιφτέκια είναι ιδανική για να δώσετε το κατάλληλο σχήμα στα μπιφτέκια σας.

 

Παρακάτω θα βρείτε εξοπλισμό που σας είναι απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του κρεοπωλείου σας. Είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της καθαριότητας των εργαλείων που χρησιμοποιείτε για την κοπή των κρεάτων, για αυτό και χρειάζεστε ένα χώρο όπου θα πλένετε τα εργαλεία σας. Επίσης χρειάζεστε οπωσδήποτε έναν ξεχωριστό πάγκο για τον τεμαχισμό του κρέατος, για να κρατάτε τους υπόλοιπους χώρους καθαρούς. Τα ερμάρια είναι επίσης πολύ χρήσιμα καθώς έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και ως χώρους επεξεργασίας κρεάτων αλλά και ως αποθηκευτικούς χώρους. Τέλος το ταμείο θα σας χρησιμεύσει για να ολοκληρώνετε τις πωλήσεις σας με ευκολία και οργάνωση. 
Το ερμάριο εργασίας είναι ο χώρος που γίνεται η επεξεργασία των κρεάτων. Επίσης χρησιμεύει και ως χωρίς αποθήκευσης για τα μαχαίρια κοπής και τον λοιπό εξοπλισμό. 
Είναι πολύ σημαντικό ένα κρεοπωλείο να διαθέτει λάντζα. Εκεί καθαρίζεται προσεκτικά όλος ο εξοπλισμός και αποστειρώνονται όλα τα εργαλεία προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν. 
Ο πάγκος κοπής είναι πολύ χρήσιμος για τον τεμαχισμό του κρέατος. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, πρέπει να διαθέτετε ξεχωριστό πάγκο για την κοπή των πουλερικών.
Το ταμείο είναι απαραίτητο για ένα κατάστημα. Ταυτόχρονα χρησιμεύει και σαν πάγκος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε προϊόντα που οδηγούν σε παρορμητικές πωλήσεις. Όπως για παράδειγμα μπαχαρικά ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό ταιριάζει με τα κρεατικά.
Καλάθι
ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν έχετε λογαριασμό;

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίστε την πλοήγηση εάν αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.
0 Wishlist
0 προϊόντα Καλάθι